NIEUW VAK MET BAANGARANTIE

 

DE KANSBEROEPEN OOK DUURZAME BANEN GENOEMD

 Ben je op zoek naar succes en een werkomgeving die jouw enthousiast maakt? Heb je genoeg van werkellende? En weet je niet hoe of wat? Dan biedt De Vertrekhal je nieuw perspectief

Jezelf Vakinhoudelijk ontwikkelen met als uitkomst baangarantie. Ben jij al te lang uit het arbeidsproces? Of staat je carrière on-hold?

De Vertrekhal creëert kansen met baangarantie voor de toekomst.

Een baangarantie. Dat betekent: je wordt omgevormd tot een vakinhoudelijke expert  waarmee je zeker bent van werk of een baan of een eigen bedrijf. Dus meteen na het doorlopen van de wasstraat heb je werk  of de kans voor het opstarten van een bedrijf.

Veel mensen zijn hun werk kwijt geraakt door de Corona Crisis of hebben gewoon geen geluk gehad tot op de dag van vandaag om een goede carriere start te maken door allerlei omstandigheden

Juist die mensen hebben zich nooit zorgen hoeven maken over hun baan. Maar plotseling, zonder dat ook maar iemand het aan heeft zien komen is nu alles anders, zoals in de horeca maar ook aanzienlijk vertragingen in de bouw doe CO2 regelgevening. Maar er is een emerging market in de Energie Transitie Markt, maar ook in de groen voorziening, tekorten in de zorg beroepen en dan met name het creëren van niches, etc.

Werk waar je blij van wordt is werk dat bij je past, bij een bedrijf dat bij je past. Zodat je het soms zelfs jammer vindt dat je moet stoppen omdat het tijd is. Zodat je de tijd vergeet omdat je opgaat in je werk. En misschien zelfs na je werk nog het e.e.a. leest of leert om beter te worden in je werk. 

Om werk te doen waar je blij van wordt, bij een bedrijf waar je blij van wordt, moet je weten wat bij je past. En dat is nu precies waar de Werkgeluk Gids je bij kan helpen. Download de gratis Werkgeluk Gids zodat je een eind kan maken aan die werkellende en op zoek kan gaan naar werkgeluk.

In De Vertrekhal word je in 6 tot 12 maanden klaargestoomd in het beroep van de toekomst

De Vertrekhal is een programma gestart waarbij geanticipeerd wordt op het tekort aan gekwalificeerde medewerkers in de verschillende branches zoals de bouw en de Energie Markt  en waarbij vakinhoudelijk wordt ingespeeld op innovatieve en duurzame beroepen zoals bijvoorbeeld binnen technieken. Laadpalen, Zonnepanelen, Warmtepompen, Isolatie, schone energie, nieuwste technieken in stucen, echter niet beperk tot.   

Het doel van dit traject is vaklui in snel tempo klaar te stomen voor duurzame arbeidsparticipatie en de markt te voorzien van gekwalificeerde experts met kennis en bewustzijn van duurzame technieken en klantgerichte advisering.  Vaklui die klantgericht en gemotiveerd zijn en in no-time klaargestoomd worden voor een betaalde baan in het beroep van de toekomst.

Vakken met de focus op duurzame beroepen waar wordt ingegaan op de beroepshouding zoals veilig-, milieu- en klantgericht werken. Parallel aan dit traject wordt er een totaal begeleiding plan opgemaakt om deelnemers te ontzorgen en zodat zijn zich kunnen focussen op het succesvol afronden van het traject.