IMPRESSIE VAN DE RUIMTE

We zijn een coöperatie. Iedereen heeft een stem en die wordt ook daadwerkelijk gehoord. Verantwoordelijkheid en zeggenschap zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden bij De Vertrekhal. Het is fijn om te zien dat het gevoel van toewijding, eigenaarschap, en enthousiasme binnen de coöperatie steeds sterker wordt. De positieve energie en saamhorigheid spat ervan af en dat reflecteert ook in de samenwerking. Zo excelleren we gezamenlijk in wat we voor ogen hebben tot een gezamenlijk doel.

We zijn een coöperatie. Iedereen heeft een stem en die wordt ook daadwerkelijk gehoord. Verantwoordelijkheid en zeggenschap zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden bij De Loods. Het is fijn om te zien dat het gevoel van toewijding, eigenaarschap, en enthousiasme binnen de coöperatie steeds sterker wordt. De positieve energie en saamhorigheid spat ervan af en dat reflecteert ook in de samenwerking. Zo excelleren we gezamenlijk in wat we voor ogen hebben tot een gezamenlijk doel.

Ons doel is een sfeervolle openruimte met hun eigen karakter een bruisende en dynamische omgeving waar verschillende branches verdeeld over de oppervlakte hun expertise overdragen aan de nieuwe generatie vaklui. Een groot gebouw met meervoudige doelstelling met een eigen cafetaria of restaurant in het midden, sport corner voor deelnemers om te ontladen, coaching ruimtes. In de avonden en weekenden ruimtes te huur voor vergaderingen, conferenties en workshops en overdags staan we weer op de gepassioneerd om een nieuw vakmanschap te ontwikkelen.

Vakmanschap verbinden aan artistieke kunst en jonge kunstenaar ook de kans bieden om hun werk te exposeren in de ruimte.