Verken de eindeloze mogelijkheden met ons in de DE VERTREKHAL

 

DE VERTREKHAL is een one-stop-bestemming voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zich wil ontwikkel als vaklui of die een ondernemersmentaliteit willen ontwikkelen. We zijn toegewijd om een impact te leveren in de wijze naar werk door middel van samenwerking, inventiteit en creativiteit.’

  • We ontwikkeling geweldige en ongelofelijke expert in hun vak, vaklui
  • We creëren geweldige ondernemers die het verschil kunnen maken.
  • We helpen entrepreneurs om hun zakelijke doelen te bereiken doormiddel
  • van persoonlijk mentorschap.
  • We bieden duurzame banen en baangarantie
  • Middels samengestelde bronnen, samenwerkingstools en een verscheidenheid aan master ondernemers

OVER ONS

Wij van DE VERTREKHAL zijn de crazy bunch, niet-conventionele, praktische, gedreven

en als op jouw toekomst aangaat pitbulls. Wij geloven in het bevorderen van

jouw carrière, en / of het koesteren van je toekomstige bedrijf.

Investeren in unieke mensen en het bouwen van de volgende generatie manueel intelligente mensen als toekomstige ondernemers. Iedereen heeft het potentieel om een bekwame expert, een meester of een ondernemer te worden als ze de inde juiste omgeving de juiste kansen krijgen om hun vaardigheden te ontwikkelen en door ze te koesteren.

Binnen DE VERTREKHAL werken we samen met meesters in het vak, coaches, counselors, client ondersteunende begeleiding, overheid, branche organisaties, bedrijf consultants, etc. etc. Dit alles om jouw leven tot een succes te maken

Het bedrijf biedt een grondige en strategische benadering voor het begeleiden van ondernemers door middel van holistische coaching- en vak inhoudelijke expertise op te bouwen door masters in the field. Ze kunnen leren van de uiteenlopende ervaringen van doorgewinterde ondernemers en hun ideeën synchroniseren met beslissende acties.

Onze focus ligt op het werken met de best practices op het gebied van technologie en producten die het leven van mensen gemakkelijker maken.  Waar in de markt een tekort aan is. Daarom werken wij uitsluitend met ondernemers die een passie hebben voor techniek, bouw en energie transitie (echter niet bepekt tot),en die eigen materiaal en hun producten willen bouwen.

CREËER VAN ECHTE ZAKELIJKE IMPACT

Als enthousiaste community binnen DE VERTREKHAL die mensen helpt en ondersteunt in elke fase van hun carrière pad of ondernemersreis. We hopen de ondernemersgeest aan te wakkeren en ondernemers te helpen hun doelen te bereiken.

BOUW STRATEGISCHE DOELEN

Ons deskundige panel van bedrijfsleiders en mentoren delen hun expertise om ondernemers te helpen een uitgebreid perspectief te krijgen op hun strategische doelen en bedrijfsmodellen.

SCHAAL UW ONDERNEMING

We ondersteunen  carriers om vak experts te worden, innovators en risiconemers om die extra mijl te lopen en hun ondernemingen uit te bouwen.

‘MENTOREN

Onze mentoren begeleiden je als vaklui in worden of de startende ondernemers bij het ontwikkelen van een groeimindset, zodat ze in staat zijn om het meeste uit elke kans te halen en te streven naar groei.

CREËER EEN GELUKKIGE WERKOMGEVING

Onze slogan: “investeer in iemand en iemand investeert terug”. We begrijpen de passie om een expert te worden als vaklui en de doelen van een onderneming en een ieder om persoonlijke Doelen te behalen en eens succes solide team op te bouwen. Inspirerend, gedreven, gepassioneerd, inclusief en impactgericht ondernemerschap,

MENTORSCHAP IN ONDERNEMERSCHAP

Het is nooit een goed idee om het carrier pad en of ondernemerstraject alleen te lopen. Als je een carrière switch wil en of een beginnende ondernemer wil zijn dan is  begeleiding van een doorgewinterde ondernemer van groot belang van je succes . Mentorschap en Coaching zijn nuttig in het echte  ontwikkelingsproces. Het mentorschapsprogramma van DE VERTREKHAL is ontworpen door succesvolle ondernemers die het bedrijf als geen ander kennen.

Onze mentoren en vak meesters bieden waardevolle inzichten over hoe u de groei van je carrière en onderneming kunt versnellen. Een van de vele andere voordelen van ons mentorprogramma is de mogelijkheid om te netwerken met deskundige mentoren die cruciaal zullen zijn voor de innovatie, groei en succes van een ondernemer.

 

NEEM BEREKENDE RISICO’S

DE VERTREKHAL brengt alles te samen voor vaklui in wording en voor entrepreneur samen. We omarmen uw passie om uw carrière een boost te geven en voor andere hun ondernemersgeest. Wij bieden exclusieve hulp aan om uw uitdagingen te overwinnen.

KRIJG GESPECIALISEERDE MENTORSCHAPPEN

Onze mentorprogramma’s zijn bedoeld voor hen die hun carrière willen maken in de doe beroepen (manuele intelligent) en entrepreneurs een sprong willen maken naar het ondernemerschap, startups, ondernemers en kenniszoekers.

Grijp een kans om het succes programma te doorlopen binen DE VERTREKHAL en te leren van ervaren ondernemers.

VERDIEN MET EXPERTS

We bieden uitgebreide mentoren voor toekomstige vak experts en entrepeneurs. Ontwikkelen van een solide bedrijf (start-up) of een succesvolle carrière in een vak keuze die in overeenstemming is met de vraag in de markt

VERDIEN SAMENHANGENDE VAARDIGHEDEN

Geïnspireerd om je eigen bedrijf te starten? Leer de on-demand zakelijke vaardigheden en maak gebruik van uw bedrijf met DE VERTREKHAL. We stimuleren een groei mindset en veerkracht om u te helpen een innovatieve leider te worden

VRAAG, DEEL, BESPREEK EN VERHELP UW PROBLEMEN

Haal het meeste uit onze lessen om uw toekomst te laten groeien. Deel gerust je twijfels en geef aan wat je obstakels zijn. Onze experts helpen u graag verder.

MAAK KENNIS MET ONZE MENTOREN VAN WERELDKLASSE

Breng uw carriers en bedrijf (start up) naar het volgende niveau. Leer van de doorgewinterde ondernemers en professionals uit de industrie die het concept van mentorschap herdefiniëren door middel van een holistische benadering.

ONS TEAM IN DE VERTREKHAL

Wij zijn een wereldwijd team met een diverse ervaring in verschillende projecten en gemeenschappen. Wij geloven in inclusiviteit en impact gedreven mensen die een duidelijk doel voor ogen hebben en vastberaden zijn om hun doelen te behalen, wij zijn het vehicle daartoe.

NEEM BEREKENDE RISICO’S

DE VERTREKHAL vat alles voor carrière makers, zoeken en toekomstige ondernemers samen. We omarmen uw wil, gedrevenheid en ondernemersgeest en bieden exclusieve hulp om uw uitdagingen te overwinnen.

KRIJG GESPECIALISEERDE MENTORSCHAPPEN

Onze mentorprogramma’s zijn bedoeld voor carrière zoekers, carrière switches, startende ondernemers, startups, ondernemers en kenniszoekers. Grijp een kans en kom om te leren van onze ervaren Master vak mesters en ondernemers.

VERDIEN MET EXPERTS

We bieden uitgebreide mentoren voor toekomstige nieuwe generatie vaklui. Verbeter uw leven door te leren van meesters in hun vak en bedrijf adviseurs met sterke zakelijke expertise.

VERDIEN SAMENHANGENDE VAARDIGHEDEN

Geïnspireerd om je eigen bedrijf te starten of een carrière switch te maken? Leer binnen DE VERTREKHAL zakelijke vaardigheden en maak gebruik van DE VERTREKHAL. We stimuleren een groei mindset en veerkracht om u te helpen een om een gewaardeerde expert te worden binnen je vak.

 

VRAAG, DEEL, BESPREEK EN VERHELP UW PROBLEMEN

Haal het meeste uit onze programma

om de beste carrière kansen te maken                               

 en of uw bedrijf te ontwikkelen