Binnen de Vertrekhal bieden we de mogelijkheid om versneld op de markt aan de slag te gaan. Daarbij creëren we kansen om je persoonlijke capaciteiten te vergroten je eigen kwaliteiten te vergroten. Of je nu een ander baan zoekt, of een carrière switch wilt maken of zelfstandige wilt worden en/of gezamenlijk een bedrijf te starten. Het kan ook zo zijn dat je bij een bedrijf in vast dienstverband wilt, maar dan steeds andere opdrachten of meer vrijheid in je werk.

Binnen de Vertrekhal kiezen we voor Sourcing wat wil jij en wat is de vraag in de markt beiden moeten op elkaar aansluiten. Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt en misschien zijn er de nodige obstakels in je leven die steeds een belemmering vormde om weer te participeren in de markt Wij geven aan sourcing een nieuwe begrip en in het voortraject kijken we gezamenlijk wat de mogelijkheden zijn en creëren mogelijkheden voor meer informatie over de was straat kijk naar onze coaching aanpak terwijl jij werkt aan je toekomst en een vakman of vakvrouw wordt.

Sourcen is niet iets wat we zomaar erbij doen, want het vraagt om veel kennis. Het is meer dan mensen benaderen, het is mensen engagen!

Wij kijken niet alleen naar je educatie of ervaring wij kijken naar jouw en bieden kansen. Bijvoorbeeld  kandidaten die  net een andere achtergrond hebben dan wat recruiters of bedrijven voor ogen had. Wij focussen niet op kernwoorden wij geloven in manuele IQ. Manuel IQ is Manual Talent Intelligence de markt en politiek praat altijd over laag opgeleiden en hoog opgeleiden, het is een onterechte definitie. De een werkt met zijn handen en de nader met zijn hersenen, we zien mensen producten maken met hun handen waar we met onze hersenen niet bij kunnen. Kortom er zijn verschillende intelligentie vormen en beiden zijn noodzakelijk en van goot belang

Sourcen

Sourcing is veel uitgebreider wij werken samen met bedrijven en focussen op baangarantie. Zoals hierboven gezegd, is het meer dan alleen mensen benaderen. WIj analyseren, scannen, plannen, beoordelen kandidaten op basis van mogelijkheden.

Samen vaststellen wat voor bedrijven en jouw de beste match zou zijn we kijken naar vraag en aanbod in de arbeidsmarkt, vergelijk concurrentie positie en maak de balans op. We helpen organisaties om breder te kijken het verschil tussen need to have en nice to have binnen het bedrijf. We gaan altijd uit van het ideaalplaatje maar alles eisen die vaak worden gesteld of een interview is een snapshot van het moment, door gelijk aan het begin samen te werken met bedrijven maken wij een realistisch plaatje.

 Basis principe waar we gezamenlijk aan slag gaan:

 • Arbeidsmarkttrends
 • Attitudegericht
 • Accountability
 • Binden & boeien
 • Campus recruitment
 • Competentiegericht
 • Diversiteit
 • Doelgroepgericht vaklieden
 • Draagvlak & committment creëren
 • Duurzame inzetbaarheid
 • Employer branding
 • Employee Relatie

Het voordeel van maatwerk is dat binnen de Vertrekhal vaklui helemaal naar de wensen en behoeften van de opdrachtgever kan worden aangepast.  

Resourcing

Resourcing of te wel recruitment – Binnen de Vertrekhal hebben we alle tools en middelen beschikbaar om resourcing in te zetten. Op een inventie wijze zijn wij enablers terwijl vaklui in maak klaar worden gestoomd, stomen wij vast op om ervoor te zorgen dat zodra je de was straat verlaat je gelijk doorstroomt naar een duurzame baan.

Kracht zit hem in gelijkwaardigheid en samenwerking