Stucadoor

Hands on en mooi vakwerk. Energie zuinige huizen moeten ook mooi worden afgewerkt. Een beroep waar je jaren mee vooruit kunt. De mensen van Traub Stuc weten hoe ze mensen moeten begeleiden naar een goed vak en zorgen dat er voldoende goede leermeesters.

Laadpaal plaatsen

Elektrische auto’s (EV’s, electric vehicles) zijn flink in opkomst. Ze zijn betaalbaarder geworden, beter en rijden langer op één stroomlading. Bovendien wordt het steeds goedkoper om in een EV te rijden in plaats van in een benzineauto. Wat ook helpt, is dat er steeds meer bewustwording is en mensen graag hun steentje willen bijdragen aan een duurzamere wereld. De verwachting is dus dat het aantal EV’s rap toeneemt de komende jaren.

Maar de grote uitdaging daarbij is: hoe gaan we ervoor zorgen dat al die auto’s 100% op groene stroom kunnen rijden?

 

Zonnepanelen plaatsen

Zonnepanelen zijn enorm populair, maar hoe voldoe je aan de grote vraag? Waarom mensen nu steeds meer voor deze duurzame vorm van energie-opwekking kiezen, heeft zeer zeker te maken  met de voordelen die  er aan zonne-energie en het gebruik van zonnepanelen verbonden zijn. Wij leiden je op om handson de panelen te kunnen plaatsen en zo jaren duurzaam werk te hebben. Wie weet begin jij hier je eigen bedrijf wel in.

 

Schilder

Ook in de schilderswereld is altijd werk, en zijn er ontwikkelingen in het energie besparen. Denk bijvoorbeeld aan isolerende verf, thermische plafonds, etc. Wij leren je op de beste manier te schilderen waardoor je uit kuntblinken in dit werkveld.

Bouw

In de bouw zijn er diverse vakken die je kunt leren; of het nu gaat over het uitbouwen van een woonkamer tot het compleet vervangen van gevels, hier leert Electron je het vak in.

Elektriciteit

gespecialiseerd in het aanleggen, vervangen of renoveren van al uw

  • elektriciteit
  • lichtinstallaties
  • krachtinstallaties
  • Het vervangen van groepenkasten, het vervangen of verplaatsen van uw leidingwerk, het aanleggen van verlichting, het aanbieden van energiezuinige oplossingen