Voor wie?

Voor een ieder die een ander vak wil leren, die een afstand tot de arbeidsmarkt heeft, een eigen bedrijf wil starten.

Voor een ieder met potentie, enthousiasme, gepassioneerd en vastberaden is om een nieuw doel te bereiken in zijn leven.

Moet je de tijd nemen om een ​​vak te leren? Uiteindelijk hangt dat echt af van je eigen doelen en hoeveel tijd en energie je wilt investeren in jezelf en in het leren van een nieuwe vaardigheden.

Enkele van de redenen waarom je juist nu zou moeten overwegen. We staan aan de vooravond van een totale nieuwe economische impulsen. De bouw en Energie transitie voorop, maar er zijn ook andere vakgebieden waar een ongelooflijk te kort is en waar genoeg kansen liggen.

Voor een ieder die liever met zijn handen werkt en daarin goed is, praktische intelligentie of ook wel manuele IQ genaamd.

Vakmanschap met als doelstelling een gegarandeerde baan of eigen bedrijf.

Je leert in een korte tijdbestek een vakman te worden.

Betreed sneller de werkende wereld.

Als je de kans krijgt om een vak te leren waarin je goed kunt verdienen en je alle kansen aangeboden krijgt om aan de eindstreep succesvol aan het werkt gaan. Bij ons krijg je de kans om sneller de werkende wereld te betreden.

Dit betekent dat je de kans krijgt aangeboden om je eigen toekomst te bepalen het  opbouwen van je vermogen of geld sparen voor een doel zoals het kopen van een huis in plaats van niets te verdienen, of erger nog onderaan aan de sociale ladder te belanden.

Meer werkzekerheid en meer geld verdienen

Hoewel sommige beroepen zeker meer gevraagd zijn dan andere, blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau van Statistiek het CBS dat veel beroepen gebaseerd op praktische vaardigheden een uitstekend groeipotentieel hebben. Zo wordt verwacht dat het aantal banen voor elektriciens, bouw en energie transitie tussen nu en 2030 landelijk met minimaal 40% zal toenemen.

Daarnaast kun je bij ons een eigen bedrijf starten.

Een unieke positie om te gaan ondernemen met support zodat je eigen onderneming een succes wordt en niet binnen 3 jaar uit elkaar valt. Meer dan 50% van alle startende ondernemers gaan binnen 3 jaar failliet en met het support model  wat wij aanbieden is dat nagenoeg onmogelijk

In werkelijkheid is het verband tussen de beroepen en het potentieel voor ondernemerschap belangrijk, en degenen die een hekel hebben aan het hebben van een baas, moeten opletten. Door een vak te leren, kun je een waardevolle vaardigheid onder de knie krijgen waar mensen keer op keer voor zullen betalen, maar je kunt ervoor kiezen om voor iemand anders of voor jezelf te werken.